Lomailu jatkuu... Kyllä työnteko maistuu tämän jälkeen! Tai opiskelu. Eilen tein läksyjä koko päivän. Kun meikä aloittaa, se ei osaa lopettaa. Opiskelin ahkerasti monta tuntia fysiikkaa ja tiedonhakua... Nukuin yli yhteen, loikoilin miltei kahteen, JÄRKYTTÄVÄÄ! Sen takia piti laittaa meikäläinen opiskelemaan... Laiskuuteni hipoo äärirajoja... Ei näin saa elää!

Tänään kävin kysymässä (ihan HIRVEE pakkanen, tuntu julmalta) harjoittelupaikkaa viimeiselle jaksolle. Ei vielä ratkennut, saanko paikan... Vähän huonolta kuulosti kun aikoi ottaa sähköpostilla yhteyttä. Eikös pakit yleensä anneta sillä tavalla? Tuskin siihen vastataan meilillä jos vastaus olisi "kyllä"... Mutta eihän sitä vielä ihan varmaksi tiedä! Thumbs up... Ainakin mun työkokemuksesta oltiin vaikuttuneita.

Asuntoja katselin tänään netissä ja jätin kolme hakemusta... Jospa mullekin joku kolo löytyisi. Vaikeata se kyllä tulee olemaan... Kohtuuhintaiset asunnot on kiven alla!:( Mutta ei kun yrittämään... Onhan tässä vielä aikaa... Keväällä niitä vapautuu kuulemma enemmän, talvella on aina vähän huonompi tilanne.

Hauskaa! Tajusin että dvd-soitinhan pyörittää myös audio cd-levyjä:) Mitä minä siis stereoilla? Stereoni ovat rikki nääs. Olin ensin ihan että "APUAAAAA, maailmanloppu" mutta kaikki järjestyikin!^^ 

Mika Nakashima - Love Addict

Voin vähän huonosti... Söin 300g kanaa (!) ja riisiä, sitten suklaarusinoita. Syytänkö kanaa vai rusinoita? Kanan hinta on laskenut huimasti mutta vaikuttaako se laatuun? Oli ihme sipellystä ainakin se kana...

Pyysin J:tä hankkimaan mesen. Se lupasi hankkia:) Ooh, mielenkiintoista! Pääsee tutustumaan... Olenko ihastunut? En, siksi hirvittää. Mutta ehkä ihastun? Olen kauhea! Olenko? Mitä jos vain käytän hyväksi? Olin yksinäinen, tiesin, että J:n saisi kiinnostumaan... No, tutustutaan ensin ja hutkitaan sitten! Musta tuntuu että en osaa rakastua ja ihastua enää... Ellen tunne hyvin. Se on realististakin ihastumista. Kun tuntee ja tietää toisen hyvin ja SILTI tykkää, se TOIMII. :)