En halua tänä yönä nukkua. Haluan valvoa ensi iltaan... Ihan uskomatonta että mua ilman lääkkeitäkin vähän väsyttää vaikka en ole valvonut 12 tuntiakaan... Mutta nyt en luovuta! Kiihdytän itseni niin että on mahdotonta nukkua. Sitten toivon sammuvani huomenna kello kymmenen illalla ja herääväni pirteänä kello kuuden jälkeen tiistaina. Katson dokkaria pakkomielteiden vangeista. Aika kauheata heijän elämä! Mietin ja vertailen omia kokemuksiani noiden kokemuksiin... Ja mietin, sekoanko enemmän elämäni edetessä... Niin kai yleensä käy, jos on taipumusta? Vanhetessa pahempaan suuntaan? Huu... Odotan niitä perhanan rahoja...!!!!!!! Nyt näytti tili nollaa, that's baaaaaaaad! What do I dooooo??? ...if I won't get money on Monday?? I'm running out of food:´(

Nine-musikaali oli välillä niin rivo että hävetti katsoa... Naikkoset lauloivat kyllä nätisti ja tanssivat myös, Nicole oli säihkyvä ja Daniel Day-Lewis hyvä^^ Ihan okei leffa siis. Mutta ei mistään parhaasta päästä... Keskitasoa.

Luen nyt Anna-Leena Härkösen Häröntappoasetta ja Animorphs 4:sta. Aion lukea Animorphsit uudestaan. Tai niin pitkälle kuin huvittaa... Kiinnostus voi loppua kyllä lyhyeenkin... Se on mulla tapana. Häräntappoase on kyllä niin... huh huh, mitä kieltä siinä käytetään, ihan korvia punottaa tai poskia tai mitä lie, mutta hauskoja metaforia se Härkönen kyllä osaa viljellä! Vähän ärsyttää se A. Korvan angstaus siinä mutta annettakoon anteeksi, hää on vasta 16 kuten oli itse kirjailijakin kirjoittaessaan romskun. Jeah, on se hyvä. Lukemisen arvoinen:) Luin sen 9,5 vuotta sitten eka kerran... Muistan sen hyvin... Oli joulukuu... Nauroin monta kertaa A-L:n huumorille... Jotkut yksityiskohdat ovat jääneet mieleen, mutta paljon on tietysti unohtunut... 9,5 vuottahan on IKUISUUS näin nuorelle ihmiselle :D
 Ja ne Animorphsit taas... Luin Kuopiossa asuessani viime kerralla niitä... Yläasteella aloitin. Ne ovat todella simppeleitä, mutta nekin ovat paikoitellen hauskoja, saavat nauramaan:) Ja niissä on sopivasti scifiä meininkiä ja pikkujännitystä. Ei liian pahaa:P Henkilöhahmot ovat aika onttoja ja kliseitä mutta ihan kivoja, eivät ärsytä millään tasolla.  (Uu, vauvamainos... HÖH, se lyhyempi versio... "Julkkikset katkolla"??? EVVK!!!) Lataan Animorphs-sarjaa. Saas nähdä, minkä tason sarja se on. Jospa se olisi edes katsottava. Alkaa olla vähissä katsottavat sarjat ja leffat. (Pitäisi vakavissaan miettiä uutta harrastusta!)

Aloin liimailla kuvia ja koristella sivuja muutenkin eräästä muistikirjasta, jonka sain YO-lahjaksi serkultani monta vuotta sitten. Nyt vihdoin otan sen käyttöön. Kiva, että vähän innostuin taas siitä skräppäilystä vaikka se onkin aika alkeellisella tasolla nyt... Mutta yritys hyvä kymmenen! Tilasin myös pitkästä (?) aikaa kuvia. Aion tehdä "taulun"... Ja loput käytän siihen uuteen scrapbookiin...

Tuo dokumentin nainen kärsii vanhempiensa menetyksestä. Se on pahentanut hänen pakko-oireitaan toooosi paljon... Mietin joskus, mihin jamaan mä menisin jos ja kun vanhemmat kuolevat. Mä olen todella riippuvainen niistä! Ne ovat läheisimmät mulle maailmassa... En kestä ajatusta, että jompi kumpi kuolisi. Sekoaisin varmasti... Tiedän, että mun pitäisi vähitellen olla vähemmän riippuvainen niistä... Hankkia muita läheisiä ihmisiä ympärilleni... Jonain päivänä mä tarvitsen muita. Kun äiti ei ole enää täällä... Eikä isä... (Vaikka eihän sitä ikinä tiedä varmaksi missä järjestyksessä täältä lähdetään, mutta noin hypoteettisesti...)
 Toivon että tämä on vain ohimenevä vaihe... että olen vähän erkaantunut veljistäni. Me olemme aina olleet läheisiä... Ne on mulle todella rakkaita... Toivon että me ei tätä enemmän IKINÄ ikinä ikinä erkaannuta toisistamme vaan että voisimme pysyä yhteyksissä, läheisinä elämämme loppuun... Ja niiden perheiden kanssa myös haluan tietty olla läheinen (paitsi että nuoremmalla ei vielä ole mutta kohta kuitenkin on :D)

Löysin neulepuikot, hihhei^^ Aloin heti neuloa pientä pipoa Kewpie nro ykköselle... Mustaa, punaista ja keltaista... Neulon sen yhdeltä istumalta. Ja peukut pystyyn että rahaa tippuu tilille on this Monday... Ja kahvia. Kahvia. Kahvia.