Näenkö unta? Olo on sellainen. Ei edes viileä suihku auttanut. Ahdistaa kun jumitun aina räpläämään käsiäni. Siitä on tullut melkein pakko-oire. En voi olla tekemättä sitä. Tämän tästä.
 Olen ollut yksin tämän päivän, siivouspäivä. En käynyt ulkonakaan. Olisi ehkä pitänyt, ettei mökkihöperyys taas ala vaivata. Huomiseksi on luvattu huonoa säätä, tänään sen sijaan oli nättiä, tyhmää oli haaskata niin hyvä sää sisälläoloon.
 Äitsyli soitti jo tänään, mahtaa olla puutetta tekemisestä. Yritin sitten puhella kaikenlaista ja kysellä. Iloisella äänellä. Vanhukset ovat niin yksinäisiä ja pitkästyneitä siellä. Sekös minua surettaa!
 Lainasin ison kasan kirjoja eilen ja sain neiti Frankin päiväkirjan luettua. Että se oli hyvä! Luen varmasti joskus vielä uudestaan! En vielä kunnolla ole saanut aloitetuksi kirjoja...
 Miksi minulla on paha olo? Kuin joku tarkkailisi ja syyttäisi minua jostakin? En voi olla rauhassa, jokin tekee minut levottomaksi. Taitaa olla parempi etten kirjoita ja pohdi enää. Alan lukea Nanaa niin saan ajatukset muualle itsestäni!