... ja otin lainaa. LAINAA:S Shoppasin sitten Helsingissä. Teki kauheasti mieli tehdä jotain hullua. No sehän onnistuu aina! Huh... Lainaa voi maksaa takaisi vuoden verran pienissä erissä niin se oli ok. Löysin ihania vaatteita:

ja kivan kukkaron kuten kuvassa näkyy (huonosti tosin...). Mukaan tarttui myös söpön söpö kangaskassi:

Lisäksi ostin pari muotilehteä (Elle, jossa cool mimmi Chloe S<333, ja Glamour, jonka kannessa säteilevä Amanda Seyfried), vihkon joka on tosi "kawaii", kaksi Moxie-tyttöstä (jotka ristin Mirabellaksi ja Lunaksi) ja kauuuunis korurasia :) Juuh, shopattua tuli.

Kas siinä tyttöni. Ei erityisen hyvä kuva (todellakaan!) mutta mulla onkin paska kamera. Stailasin blondin Moxien (Lunan) uudelleen leikkaamalla tukan lyhyemmäksi (vähän kerrostinkin sitä + leikkelin etutukan). Hmm, ainoa omistamani Barbie puuttuu kyllä kuvasta. Muuten siinä on kaikki muotinuket... mutta lisää on tulossa! ^^ Dal Melize ja Byul Pollon kiikarissa:P

PS. Olen aivan lääpälläni Ellowyne Wilde-nimiseen uudehkoon muotinukkeen... Harmi ettei niitä tahdo oikein saada, ulkomailta on niin vaikea köyhän ihmisen tilata (ja se on kaikin tavoin monimutkaista muutenkin)... No, kenties tulevaisuudessa niitä saa helpommin... ja Suomestakin? Tyydyn  toistaiseksi siis ihailemaan niitä netistä ja HauteDollista.