2061754.jpg
Söötti, herkkä Mary-Kate! Suosikkityttöni:) Kuva on Olsenin kaksosten vasta ilmestyneestä kirjasta, jonka tilasin netin kautta. Sitä saanee odotella melko kauan... Malttaisinpa!
 Jäin kotiin, koska
 a) nukuin TOSI huonosti
 b) vatsa kramppasi
 c) kurkku oli niin kipeä.
Eli fyysisesti oloni oli kamala. Tosin pääsin yllättävän hyvin sängystä kellon soidessa. Hitsit, meni sekin energia hukkaan, kun en sitten "päässytkään" kouluun. Pitäisi muuttaa asennettaan koulun käyntiä kohtaan... Olla siellä.
 Ikävöin perhettäni. Olen kuitenkin vain soitellut sinne, veljillekin ja nuorimmalle jopa kahdesti. Se taisi olla eilen illalla ihmeissään siitä! :D Olen ollut muutaman kerran tunnekuohun vallassa, mutta se on mennyt äkkiä ohi. Samaten eräs mies meidän luokalla kiinnostaa minua kovasti aina välillä, mutta sekin on tosi... ailahtelevaista. Saas nähdä... Olen vain niin yksinäinen. Ja sosiaalisuuteni on noussut huimasti. Viittailen ja juttelen tunnilla. Kiva että estot on vähentyneet...:) On mukavaa olla avoimempi.
 Kaveria pitäisi kyllä mennä vastaan tänään juna-asemalle. Kummasti ahdistaa nyt, toivottavasti se menee ohi. Harkitsen rauhoittavaa... Lopettelen nyt.