Valvoin taasen yön ja tällä kertaa ei tosiaan alkanut aamustakaan nukuttaa. Nukahtanen koulussa tunnilla... Heh... Onkohan tervettä että viihtyy sängyssä omissa mietteissään peräti neljä tuntia pitkästymättä ollenkaan? Ihan vain ajatellen kaikenlaista tyhmää ja joutavaa. Mä olen sellainen. Olen kai sekoamassa? Pyörin lakanoissa hyväntuulisena, jutellen välillä "yökavereilleni" (joita on kertynyt tosiaan jo aika kasa) ja nauraen muistoille, päähänpistoille jne. SEKOA!

En ollut eilen koulussa. Olisi ollut koekin. Ikävää siltä kannalta, ja siltäkin että isä soitti taas aamuherätyksen:( Olen minäkin tytär! Takaisin pehkuihin kun kuulumiset oli vaihdettu:( BAD GIRL! Eli ei mitään tehoa aamuherätyksellä! Yhtä tyhjän kanssa. Minusta on tullut kamala valehtelija... HYI HYI HYI. Tänään kuitenkin on kahdeksalta hammaslääkäri ja olen perunut sen jo peräti kolmesti (?) joten nyt on jo korkea aika mennä sinne piinapenkkiin...! Ja siitä sitten jatkan kouluun,  SISUKKAASTI. PAKKO. Toivottavasti en lipeä kaidalta tieltä jälleen kerran. EI EI EI.

Olen ihan koukussa True Bloodiin, joka ei välttämättä ole hyvää katsottavaa. Jopa Skinsiä paheellisempi... Ei pitäisi... Mutta sen juoni on niin vetävä ja hahmot jänniä... Ja Bill Compton HOT :) Hihhei, jo seitsemättä jaksoa tällä viikolla katson sitä... Alkaa kyllä vähän yököttää, viimeistään viime jakson lopussa missä herra Vampyyri iski hampaansa Sookien kaulaan ja alkoi ryystää sen verta...! IIH :S

Mitäpä muuta? Noh, askartelin leikekirjan kimpussa kolmisen tuntia ja se oli pitkästä aikaa tosi hauskaa. Aika vierähti mukavasti ja tv pauhasi taustalla. Tuli Greytä ja Mariaa... Ja koneelta ANTM... Kymppikausi on nyt katsottu. Tiesin voittajan jo etukäteen; ensi kerralla täytyy olla varovainen ettei törmää netissä spoilereihin. Whitney oli kyllä ihan mukiinmenevä, ei ollenkaan huono että voitto meni sille... Mutta Katarzyna Dolinska olisi kyllä kuitenkin ansainnut mielestäni voiton. Mikä kaunotar! Eteerinen ja suloinen... Tsemppiä vaan hänelle, varmasti mallin töitä riittää vaikkei voittanutkaan.

Sorruin tilaamaan pitkästä aikaa (?) valokuvia. Pitäähän niitä tilata kun leikekirjassakin on niin paljon tyhjiä sivuja vielä, hyvänen aika! :D Eikä minulla vielä ole yhtään kuvaa Bill Comptonista (siis Stephen Moyerista). Ja ai niin! James McAvoy se taas hurmasi minut uudelleen elokuvassa Becoming Jane... AAH. Siinä vasta söpö mies! Olin koko leffan ajan täpinöissä herrasen takia:D Ja olihan se leffa kyllä muutenkin ihan kiinnostava. Yleensä sen genren leffat saavat keskittymiskykyni herpaantumaan hetkessä, mutta tuo piti kyllä mielenkiinnon yllä... Tositarinat taitavat kuitenkin olla vetävämpiä kuin historiallisiin romaaneihin perustuvat...? Mutta joo, James McAvoy on namupala-listan kärjessä, absolutely:D

Hmmh, kello on tuon verran, mitähän vielä tekisi, yli tunti vielä aikaa lähtöön... Tekstiä ei kyllä ainakaan enää tule. Ciao.