... ihanaa, niin pian se on, mitä pikemmin sitä pikemmin se on ohi! :D Heh hee... No, onhan joulussa hyviäkin puolia (ruoka ja lahjat:P) mutta olen silti helpottunut kun se viimein on ohi. Joulun odotus ja valmistelu on sitä piinaa! Sitä on pitkitetty IHAN LIIKAA... Jos sen aloittaisi vaikkapa viikko ennen joulua niin siihen ei ehtisi kyllästyä!

Eilen leivottiin pipareita, tänään torttuja. Paketoidessa kuunneltiin Christina Aguileraa ja laitoin pyllyn pyörimään, siitä tuli hyvä mieli :) Mieliala on ollut hieman nosteessa onneksi viime päivinä. Sertralin alkaa tehota! Ja poppi!

Nyt soi Heaven on Earth - Britney Spears

Surullista kun Brittany Murphy kuoli ja niin nuorena:( Creepya oli se, että kelailin mielessä sen uraa jostain syystä juuri sinä hetkenä kun se oli tapahtunut... Aistin hänen poistuneen "keskuudestamme" (?). (Mehän ollaankin niin samoista ja läheisistä piireistä..!)

Illalla laulan kokouksessa, YKSIN. Mua vähän pelottaa. En haluaisi yksin olla vastuussa, siis sillä tavalla niin näkyvästi. Olen ujo ja arka ihminen! Ei musta ole sellaiseen keskipisteenä oloon. Paitsi että kunnia ja keskipisteenä olo kuuluu Jumalalle! Jumala mua auttakoon muistamaan sen ja että KUULIJAT myös muistaisi sen. Jospa se sujuu, ääni kulkee ja niin pois päin. Ota pelko pois, Herra...

Sen kokouksen jälkeen voin huokaista. Siksikään en haluaisi niin esiintyä koska en voi keskittyä oikein sitten itse asiaan, Sanan kuuloon ja muuhun...

Menenpäs kahville! (Testasin ääntäni. Soi se suht' hyvin!)