... Jumala. Se miten suuri Hän on, niin pyhä  ja ihmeellinen, yliluonnollinen! Ja SILTI niin hyvä pientä, mitätöntä ihmistä kohtaan. Silti niin TÄYNNÄ rakkautta meitä kohtaan. Antoi Poikansa kuolla tähtemme! Se että HÄN KUULEE. Ei tarvita mielikuvitusystäviä koska Jumala on AINA AINA rinnalla. Hänelle voi milloin vain jutella. Kertoa huolistaan ja unelmistaan. Ja Hän vieläpä kuuntelemisen lisäksi OSAA auttaa. Tahtoo auttaa. Mielikuvitusystävät EIVÄT osaa auttaa. Oikeat ihmisystävät eivät ainakaan AINA osaa auttaa. Parhaalla tavalla... Jumala OSAA. Hän tietää KAIKEN parhaiten.

Lapset, VAUVAT. Heitä on ilo katsella. Heidän vilpittömyyttään ja kykyään nauttia, iloita, ihmetellä, innostua... Miten heille kaikki on niin ihmeellistä ja suurta. He ovat melkein kuin eri lajia kuin me aikuiset!

Musiikki. Se vaan on niin KAUNISTA. Se saa tuntemaan enemmän. Se saa ELÄMÄÄN enemmän. Se huumaa, se häkellyttää. Se antaa VOIMAA!

Elokuvat ja kirjat eli TARINAT. Niihin on ihana paeta. Ne antavat ideoita. Ne laajentavat ajatusmaailmaa. Niistä oppii... joskus kyllä huonoakin. Niitä on kiva pohtia. Niihin on ihana UPOTA.

Ruoka. Herkut. Aah. "Hyvä ruoka, parempi mieli". Niin se vain on, onnea Atria onnistuneesta mainoslauseesta. Se ehti ensin... That's SO true.

Ystävät. Ilot on ihan PARASTA jakaa. Mikään ei ole huippuhienoa ennen kuin sen voi jakaa hyvän ystävän kanssa.

Kauniit esineet. Laukut! Vaatteet, korut. Kuvat, julisteet, muotilehdet. NUKET:)

    

Saanko esitellä Kewpieni; nyt niitä on kolme, kolmas tuli juuri äsken postissa. Naperot <3 ^^ Ja oikealla söpönpöpö 60-lukulainen vauvelinukke! : ) Sulosiiiii^^ Sain ikäviä uutisia Emilia-nukesta. Se kuulemma oli loppunut varastosta, täydennystä on tulossa ja mulle vauva tulisi vasta huhti-toukokuussa:( Höh... No, sille ei mahda mitään! Lunastanko nuken sitten vai en, se jää nähtäväksi...