Mitä väliä sillä on että nukkuu yli puolet ajastaan suloisia unia? Mitä pahaa siinä on jos lukee ja katsoo hyviä leffoja tai tv-sarjoja joka päivä? Mitä pahaa siinä on että nauttii ruuasta, sen tuoksusta ja mausta? Mitä pahaa on laiskottelussa? Kai pahempiakin asioita on. Ei pitäisi olla liian ankara itselleen. Nyt on tällainen hiljainen kausi ja SILLÄ HYVÄ! Ihmisen täytyy osata olla tekemättä mitään... Levätä. NO STRESS... NO PANIC... This IS MY LIFE. Tulee sekin aika kun kaipaan lokoisia lomapäiviä. Raadan pitkää päivää kirjastossa ja muualla. Kouluaamut, apua:S Ja niin edelleen. Nautitaan nyt tästä kun vielä voin.

Mulla oli siis kyyti aamukokoukseen ja siellä olisi ollut RUOKAILUKIN, mutta en lähtenyt. No, syynä oli se että naapuri(t) biletti niin, että en saanut nukuttua kuin repaleisesti... Oli kehno olo siinä kymmenen maissa kun heräsin. Oli pakko nukkua lisää. Nukuin kyllä sitten vähän liikaakin. En osaa säännöstellä oikein tuota nukkumista. Ja ne lääkkeetkin vaikeuttavat sitä! Ja meluapinat naapurissa...

Voi että odotan sitä että pääsen muuttamaan täältä hell-holesta! Jippii, enää nelisen kuukautta:) Se menee kuin vettä vaan. Sinnikkäästi vaan aamulla ylös, kouluun, koulussa loppuun asti, kotiin, tehtävät ajallaan valmiiksi... Ja sitten se asunnon etsiminen lähitulevaisuudessa... Jee:) How NICE. Lovely.

Tänään nautin Kotiopettajattaren melodramaattisista tunteenpurkauksista, traagisista, henkisistä kamppailuista, sen romaanin ROMANTTISUUDESTA... Ah... Ja pitäisi katsoa loppuun leffa The Reader, jossa taas iki-ihana Kate Winslet (voitti Oscarin roolista, hyväääää!); ihan hyvä leffa se vaikka parempiakin on nähty, hiukka tylsä ja alakuloinen muttei liiaksi. Vielä puolet jäljellä sitä, en jaksanut illalla katsoa loppuun, kun alkoi unettaa... Voisi ladata jonkun Kate-leffan taas...^^ Tai katsoa mitä kirjastossa on tarjolla. Olen jo kymmeniä kertoja yrittänyt saada Holiday-komediaa mutta se on aina viallinen jollain tapaa... Harmi... Se on kuulemma hyvä. Siinä on Kate ja se on KOMEDIA. Mielenkiintoista. On siinä myös muita mielenkiintoisia tähtiä kuten Jack Black (joo, ihan totta, se ON hyvä koomikko) ja Cameron Diazkin on ihan okei:) Komedia voisi tehdä terää, seuraavaksi sellainen, kiitos!

Heeei, miksi kirjaston palvelut netissä ei ole käytössä???