Olen ollut hyvällä tuulella tällä viikolla. Ihmeellistä. Ei ole syytä olla super happy mutta ei surullinenkaan... Ameeba-elämää tai eläkeläiselämää elän mutta mukavaa ja mutkatonta... Tänään ilostuttaa päivääni Alicia Keysin uusi levy The Element of Freedom (varsinkin biisi, jossa Beyonce vierailee ja jonka MissMix neuvoi skippaamaan, mutta MÄPÄ diggaan sitä!). Viikon ainoa kaupunkivisiittikin piristi päivää: kävin keskustelemassa hoitsuni kanssa ja kirjastossa... Kirjastossa näinkin luokkakaveria, se on siellä harjoittelussa tämän jakson. It was nice:) McDonaldsiin sorruin ja El Maco Wrappiin ja nyt sitten unelmoin siitä edelleenkin, se oli FANTASTISEN makuinen!

Mutta yhyy, uusin kuvatilaukseni ei VIELÄKÄÄN tullut, 4 päivää nyt siitä! Yleensä se on jo seuraavana päivänä tilauksesta suunnilleen tullut... Nyt täytyy koko pitkä viikonloppu odottaa...:( "Yhyy" tosiaan! Ostin minialbuminkin... Yksi nääs katosi tosi mystisesti. Kirjoitinkohan siitä? Hmm... Sitä etsin ihan kissojen, koirien kanssa kahtena, kolmena päivänä JOKA IKISESTÄ paikasta monta kertaa. No, nyt on uusi ostettu! Ei kun kuvia liimailemaan ja kirjottelemaan siihen! ^^

MissMix esitteli minullekin More To Loven "hittibloggarit" Mimmin ja Pepin. Mukavan olosia mimmejä! xD Taidan alkaa seurata ihan töikseni niiden blogia minäkin. Liityn suureen seuraajien kaartiin! xDD Huippu tyyli heillä, tykkään! Molemmilla on loistava elämänasenne, hyvä itsetunto ja osaavat pitää hauskaa. Kyseenalaistavat kauneus/paino-ihanteet luonnehtien itseään "isoluisiksi" yms... Mä en ole kovin isoluinen mutta mahaa mulla on:D Yritin taas tehdä niitä vatsalihaksia Boom Boom Powin tahtiin... 40! Yay!!! But: Everyone is LOVELY. No matter thin or fat, long or short... Näin on:)

Mun pitäisi opiskella... Olen odotellut yhtä kaveria meseen, se lupasi palata, mutta eipähän tuota näy! Höh... Kohta on aika täysi... Laitan koneen jäähylle... Aion katsoa Salkkareiden jälkeen 500 days of Summer... On kyllä monen monta mielenkiintosta leffaa koneella. Ja entäs sitten kirjoja! Luin Kotiopettajatteren eilen loppuun vihdoin ja nyt on monta kirjaa josta voisin aloittaa, en vaan tiedä MISTÄ. Mikään niistä ei kiinnosta kauheasti, kaikki on semi-kiinnostavia. Pitää varmaan vaan arpomalla umpimähkään jostain aloittaa. Eilen luin luvun Virginia Andrewsin Villiruusua jo... Se on aika simppeliä tekstiä kyllä, VARSINKIN Brontën jälkeen... Saas nähdä luenko sitä sittenkään... Tänään löysin kaksi aika kiinnostavaa kirjaa kirjastosta... Enttententten, teelikamentten!

Rihanna - The Last Song

Enpä olisi vielä 2 vuotta sitten uskonut todellakaan että alan kuunnella Rihannaa. Sillä on ainakin 4 hyvää biisiä. Tämä on niin kaunis:) Ooh... <3 Aivan mahtava!